Vita vargar i farten….

I söndags så rymde två hundar från gården vid ett-tiden. När jag sen gick ut för att plocka lite lingon så dök de upp och jag kunde koppla dem. Jag trodde att de varit i skogen hela tiden. Men: På kvällen ringer Blomman och undrar om vi hade haft några hundar lösa under dagen. Jaooo sa jag!

Då hade de tagit sig in i hans hönsgård och bitit ihjäl en höna och sprungit omkring med en annan i munnen. Inte roligt.

Nu är Blomman en fantastisk person som aldrig vill bråka och vara besvärlig. Hans förslag på lösning var att vi går dit och hälsar på hos hönsen med hundarna så de får bekanta sig och att vi berömmer hundarna när de inte gör utfall och så. Att kräva ersättning var det inte tal om! Men det måste vi ju ge honom i alla fall på nått vis.

Så till helgen ska vi gå på visit till Blomman och hälsa på hönsen. Det lär behöva upprepas några gånger. Sen har vi också fixat hålen i stängslet och i lilla grinden så att det ska bli svårare för hundarna att rymma den närmaste tiden.

Det var för övrigt Blommans Lama som blev jagad ut i Umeälven av några hundar tidigare i år. Men det var inte våra hundar då som tur var.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s