Sossepub på Harrys

Nån (s)-vän  hade skrivit på Fejsan att vi skulle ha julefest i kväll klockan 16:30 i en skum lokal som senare visade sig vara Harrys. Jag for dit och så var det Sossepub. Hade ingen aning om det. Trodde bara att vi skulle hänga i baren och dricka glögg och lyssna på pubrocken som spelades.

I stället satt vi i nattklubben. Vi var väl så där 20 -25 stycken som käkade after-work och pratade lite om ditten och datten. Skönt och avkopplande att träffa partivännerna lite avspänt en fredag kväll. Nästa gång dvs efter jul kanske det blir underhållning med finsk tango.

Det ser jag fram emot.

Litet tips på vad man kan göra i arbetarekommunerna i andra städer och byar. Viktigt att träffas och bara prata lite strunt. Klart vi hann med att sucka över högerns attack på sjukförsäkring och andra saker som sker i samhället. Förundras över att Maud verkar sitta säker i sadeln. Hon som inte kan lufta allt offentligt. Liksom skattefuskande Bildt för att inte tala om Borg som hade en hemhjälp boende i källaren med 3000 kronor i månaden i fickpengar i stället för lön.

Ingen säger ingen socialdemokratisk minister skulle ha klarat sig kvar på taburetten ens en vecka med liknande historier i bagaget. Det är som de allihopa har varit inne på godisbutiken och stulit en massa choklad och när de blir påkomna så säger Reinfeldt att han är nöjd med dem.

Men mest var det att vara lite privat. Det behövs också i partiet.

Annonser

4 responses to “Sossepub på Harrys

 1. Mona Sahlin har satt gränserna. Det förstår inte du, man vi andra fattar bättre.

  • Förstår faktiskt inte vad du menar. Mig veterligen har inte Mona Sahlin haft en svart hemhjälp i källaren som hon stuckit åt en mindre veckopeng!

 2. Efter lite eftertanke förstår jag fortfarande inte vad du menar Emil.

  Mig veterligen har ingen i Mona Sahlins familj sålt kommunal egendom till underpris till partikamraten. Vare sig herr eller fru Sahlin har ägnat sig åt sån verksamhet. Trots att kammarrätten slagit fast att det var fel sitter fortfarande moderaten där och äger Vibble gymnasium

  Så gjorde herr och fru Reinfeldt och moderaterna i Täby verkar tycka att det är helt OK att förskingra gemensam egendom på detta vis

  http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/artikel_2832417.svd

 3. Nä allt ska man inte begripa. Vad menar du egentligen Emil:

  Mig veterligen har aldrig Mona Sahlin anställt en privat barnflicka och sett till att hon är skriven i Sverige för att hon ska kunna utnyttja välfärdssystemet och sen påstått att hon betalar skatt i Italien. Är det inte så vår fiiiine utrikesminister gör???

  Listan kan göras ännu längre men:

  Allt behöver vi inte lufta offentligt just nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s