Stjärnklart och rätt kyligt

Nu är jag nyss hemkommen från en kvällspromenad i skogen ovanför huset med hundarna och maken. Pannlampa och broddar på fötterna var nödvändigt för att se någonting och för att inte halka omkull.

Som tur var la jag märke till Orion på natthimlen. När vi tappade bort stigen där i mörkret var det fint att kunna orientera sig efter de tre lysande stjärnorna i Orions bälte.

Nu är det dags för en kopp te att värma sig med.

Senaste Sifon är också något att värma sig med.

Annonser

2 responses to “Stjärnklart och rätt kyligt

  1. Jag såg I GP:s ledare in för morgondagen13 december att ”Fredrik Reinfeldt åker på en stjärnsmäll i årets sista väljarbarometer från GP/Sifo. Socialdemokraterna ökar från 33,3 till 36,7 procent medan Moderaterna minskar från 28,5 till 25,1 procent. Båda förändringarna är statistiskt säkerställda. Miljöpartiet når över 10 procent och Kristdemokraterna ramlar under 4 procent. Sverigedemokraterna försvarar sin plats i riksdagen från förra mätningen.
    Sammantaget leder oppositionen med 52,2 procent över regeringen som kan räkna hem stöd från 40,8 procent av väljarna. Det ger Mona Sahlin ett övertag med hela 11,4 procentenheter över Fredrik Reinfeldt.” I mandat blir det ännu mer eftersom KD hamnar undr spärren.

    Vi får ta det för vad det är men ingen förbjuder oss att vara inspirerade av att de mislyckats att mosa Mona och vi nu är i vinnarsposition inför 2010.

  2. jo jag såg det

    Men det som gäller är:

    Ända in i kaklet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s