Lama Ankan

Varför avgick hon inte ordentligt på valnatten????

Nu när vi ska till och välja ny partiledare om någon månad skulle det inte vara fel med en vice partiledare också.

Som det är nu finns ingen opposition. Men det är ingen tvekan om att den behövs.

DET ÄR BEDRÖVLIGT!!!!!!

Annonser

4 responses to “Lama Ankan

 1. Ja de funderingarna har jag också haft/har….
  Tror att det var i denna bloggen som jag undrade varför ingen axlar ansvaret och visar lite handlingskraft.
  Om nu Mona S inte vill kämpa för S så kan hon delegera uppgiften till andra som ska driva oppositionen.
  Absolut att det behövs en vice partiledare och jag tror på delat ledarskap också. Partiet blir mindre sårbart då och som det är nu så behövs någon som tar sig an det inre arbetet och någon som kan arbeta utåt för S har en tuff väg att gå nu.
  Tråkigt nog har jag inte sett något starkt och intressant namn dyka upp som kandidat till partiledareposten men där är ju lite (med stark betononing på lite) tid kvar.
  Det trista just nu är att både MP och V har ju också lagt ner sin opposition pga ev. partiledarebyten (eller inte byten :S )

  • Ja att lämna WO i ett halvår verkar inte så väldigt begåvat.

   Jag kan nog se ett antal bra kandidater. Vi hade föreningsmöte i går eftersom vi fått i uppdrag från vår arbetarekommun att diskutera och ha synpunkter på kvaliteter och färdigheter hos den nye/a ledaren. Vi satte upp nästan ett tiotal namn som vi ville se i ledningen.

   Viktigt är att det är en person som har förtroende i alla läger i partiet och som har förmågan att ena oss. Såna finns. Viktigt också att vår partiledare inte har haft något direkt ansvar för två svidande valnederlag och att det absolut inte finns några kopplingar till Prime-skandalen. Då försvinner en del omnämnda kandidater direkt.

   Det måste också vara en person som helhjärtat står bakom partiprogram och riktlinjer som antas på kongresser. Dvs står upp för socialdemokratiska värderingar. Känns lite konstigt att behöva säga det eftersom det borde vara självklart. Tydligen var det inte det i Mona Sahlins fall.

   Tyckte vi…..

 2. Det är givetvis inte så, men det kan inte hjälpas, ibland slås man av misstanken att MS har fått betalt för att sabotera S för lång tid framöver (i synnerhet efter Prime-gate). I hela mitt liv har jag inte sett en partiledare göra så många självmål och skjuta sitt parti i sank inom så kort tid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s